Boom Bust

Boom Bust

torsdag 13. november 2014

Hva er den beste investering når det er inflasjon?


For å sikre at realverdien på ens investeringer og aktiva forblir intakt, eller til og med øker i verdi, må man sørge for at den generelle prisoppgangen i samfunnet ikke overgår verdistigningen på sine investeringer. Dette er ikke alltid like enkelt å oppnå, og er noe mange investorer bruker mye tid og energi på å få til.

For en tid tilbake skrev jeg et innlegg som het Den beste investering: kunnskap, hvor jeg nevnte en ting man sjelden ser anbefalt som en god investering, nemlig det å erverve ny kunnskap. Forleden kom jeg så over et sitat fra den legendariske amerikanske investoren Warren Buffett om hva som er den beste investeringen man kan gjøre i en tid med inflasjon. Fra boken Warren Buffett's Management Secrets:
"The best asset during inflation is your own earning power. Anything you do to improve your own talents and make yourself more valuable will get paid off in terms of appropriate real purchasing power. If you do something well, whether you’re a major league baseball player, or if you’re a good assistant, whatever it may be, you are your best asset."

Så der har vi det fra munnen på en av verdens mest anerkjente investorer. Sats på deg selv. Øk din kompetanse og potensiale for å tjene penger. Lær nye ting som andre mennesker ser en verdi i. Du er selv din beste, viktigste og mest lønnsomme eiendel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar