Boom Bust

Boom Bust

onsdag 31. oktober 2012

En SJEVøkonoms bekjennelse

I mars kom DNB Markets ved SJEVøkonom Øystein Dørum ut i media og påstod følgende: resesjonen i Europa blir mild og kortvarig. I ettertid kan vi vel alle si oss enig i at denne spådommen slo grundig feil. Ja, allerede samme dag som Dørum sa dette skrev jeg om det i et innlegg, hvor jeg sa følgende:
Resesjonen i eurosonen blir verken mild eller kortvarig. Hellas var bare starten. Utviklingen i Spania kommer nok nå til å forløpe seg veldig likt det vi så skje med Hellas. (...) Finansmarkedene vil nok snart se at dette ikke er så mildt og kortvarig som de håper og tror. (...) Dørum har som alle andre forståsegpåere latt seg lede og forføre av de enorme utånsprogrammene som ECB gjennomfører, og han og alle hans likesinnede skal få seg en skikkelig vekker i tiden som kommer.
Dette var en no brainer. Kun SJEVøkonomer klarte ikke å forstå dette. Øystein Dørum har tatt grundig feil. Jeg skal nå likevel gi han litt ros, for i dag innrømmer han sine feil i Finansavisen:Hva annet kan jeg si enn velkommen etter Øystein Dørum.

1 kommentar:

  1. Hello there, You've done an excellent job. I'll certainly digg it and personally recommend to my
    friends. I'm sure they'll be benefited from
    this website.

    Here is my site - uss republic shipwreck gold coins sale

    SvarSlett